Jobba med oss

Det går bra för Dalmål Kafé & Kök och inför nästa säsong behöver vi förstärka vårt team ytterligare. Majoriteten av våra sommaranställda är ungdomar och av naturliga skäl  (slut på gymnasiestudier, flytt, fasta anställningar mm) behöver det fyllas på med nya krafter inför varje sommarsäsong.  Utöver högsäsongen så har vi en grupp som jobbar under helger och högtider. För såväl sommaren 2017 som helgarbete kan man skicka in intresseansökan när som helst.

För att trivas hos oss behöver du gilla tanken på att göra skillnad för gästerna och få energi genom deras positiva upplevelser. Du känner stolthet i att bidra till ett vinnande lag och ser fram emot att träffa människor från världens alla hörn när du jobbar tillsammans med  oss.  Du står för rätt inställning och vi för den träning du kan tänkas behöva för att lyckas.

 

Vad? Helg-/sommarjobb som serveringspersonal på nystartade Dalmål Kafé och Kök. Kafé på dagtid, restaurang och bar på kvällstid.

Var? Mitt i Tällberg, fantastisk trädgårdsservering och altan med milsvid utsikt över Siljan.

Varför? Var med om att skapa något nytt på klassisk mark, utvecklande arbete med mycket eget ansvar och möjlighet att lära och påverka. Schyssta villkor (kollektivavtal) och trevliga kollegor.

När? Sök nu för helgjobb direkt och för sommarjobb juni-augusti.

Hur? Skicka din ansökan till info@dalmal.se och ring 
gärna Stefan på 072 301 17 47 för mer info.